AKTUELNO

Ni ne sluti šta je čeka!

Život pobednice druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' Lune Đogani intrigira ceo region, a iza nje su dve burne godine i mnoga dešavanja koja su i te kako ostavila traga na njoj. Naime, Luna je u ''Zadruzi 1'' otpočela ljubavnu romansu sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, da bi sa njim raskinula posle nekoliko meseci, nakon čega je dugo patila. Međutim, Luna je ubrzo ušla u drugu sezonu rijalitija i tamo pronašla novu ljubav - Marka Miljkovića sa kojim je i danas u vezi. Njihova veza bila je puna trzavica, a kako se čini u poslednje vreme, oni su sada na stabilnim nogama. Kako bismo saznali na kakvu budućnost je osuđena Lunina veza sa Markom, ali i kako bismo saznali šta je čeka u pevačkoj karijeri koju je zvanićno otpočela pre oko dve nedelje kad je objavila prvu pesmu ''Deveti krug'' oko koje se podigla velika prašina, kontaktirali smo najboljeg astrologa u Srbiji Nevenku Blažik.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Kako naš atrolog kaže, za Lunu su karakteristični pogrešni izbori partnera, a ona će stalno biti na meti javnosti zbog ovoga.

- Njen privatan život je predstavljen sedmim poljem, i tu se nalazi znak Vodolije kojom vlada Saturn, te vidimo da će njen izbor partnera stalno biti na meti javnosti i da će vrlo često biti pogrešni izbori - otkriva astrolog Nevenka Blažik i dodaje da će Luna imati više brakova, te se može zaključiti da, iako uplovi u brak sa Markom, on će biti kratkog daha.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

- Moguće je da će imati više barkova, jer pored i Saturna i Sunca nalazi se i Mars koji je vladar konflikata i razvoda. Luna će tek kasnije u životu, najverovatnije posle 35 godine doživeti pravu ljubav, koja će i da traje - kaže Nevenka Blažik.

Foto: Pink.rs/TvPinkPrintscreen

Kako Nevenka ističe, Luna će verovatno svoje fanove do kraja ove godine iznenaditi novitetima na poslovnom planu, a moguće je i da će joj se desiti i nova ljubav.

- Do kraja 2019. godine Lunu čekaju mnogi novi izazovi, posebno vezani za njen društveni status i partnerske odnose, ali i njeno slabije zdravlje, a moguće je i da će nas iznenaditi i nekim novim modnim trendom ili novim muzičkim spotom.

Sutra na portalu Pink.rs čitajte kakva sudbina očekuje atraktivnu bivšu zadrugarku Anu Korać!

Autor: Pink.rs

#Luna Đogani

'